Nu mai porți? Vinde!

Vrem să vă arătăm cât de genial poate fi conceptul de second-hand. Vinde haine care mai au ceva de oferit. Cumpără articole pe care nu le vei găsi în magazinele convenționale. Vinted este pentru toți cei care consideră că hainele bune trebuie să aibă o viață lungă.

1 idee simplă unește acum o comunitate de 75 de milioane de persoane

Totul a început cu 2 oameni

În 2008, Milda s-a mutat în altă casă, dar avea prea multe haine pe care nu le putea lua cu ea. Justas s-a oferit s-o ajute și a creat un site prin care să-i doneze hainele acesteia prietenilor. După scurt timp, voiau să-l folosească și alți oameni de pe rețelele sociale. Cei doi și-au dat seama că au ceva valoros de oferit și așa a apărut Vinted.

O echipă cu peste 1.000 de persoane

Astăzi, peste 1.000 de persoane lucrează pentru Vinted, pentru a ajuta oamenii să vândă, să cumpere și să facă schimb de articole vestimentare second-hand. Echipa noastră include persoane din mai multe țări și culturi, la fel cum sunt și membrii noștri.

Ne desfășurăm activitatea peste tot în Europa

Birourile Vinted se află în Vilnius, Berlin, Praga și Utrecht. Aceste sedii ne ajută să ne desfășurăm activitate pe 16 piețe: Spania, Franța, Luxembourg, Belgia, Țările de Jos, Germania, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Lituania, Regatul Unit, Italia, Portugalia, SUA și Canada.

În misiune globală

Vinde ce nu mai porți sau caută comori rare, nu a fost niciodată mai ușor să explorezi online lumea hainelor cândva dragi. Comunitatea noastră în creștere are peste 75 de milioane de membri și misiunea de a face articolele second-hand să fie prima opțiune.

Investitori și leadership

Cofondatori

Milda Mitkute și Justas Janauskas

CEO

Thomas Plantenga

COO

Mantas Mikuckas

În tot ceea ce facem, rămânem fideli ideii inițiale de la baza Vinted, care a fost dezvoltată de cofondatorii Milda și Justas. Astăzi, CEO-ul Vinted Thomas și COO-ul Mantas conduc activitatea zilnică și dezvoltarea companiei. Misiunea noastră este susținută și de 4 firme cu capital de risc de top, de pe ambele maluri ale Atlanticului.

Eliberează-ți garderoba astăzi

Obține aplicația gratuită și vinde hainele pe care nu le mai porți. La prețul tău, cu 0% taxe de vânzare.

Descarcă din App Store
Descarc-o din Google Play