Tratăm securitatea cu seriozitate

Vinted se concentrează pe un standard înalt de securitate personală pentru membrii noștri. Acționăm proactiv pentru a crea instrumente și politici care ajută comunitatea să se dezvolte, indiferent dacă vinzi sau cumperi. Iată ce trebuie să știi despre principalele noastre procese de siguranță.

Protecția cumpărătorului

Când plătești prin Vinted, Protecția cumpărătorului obligatorie este aplicată comenzii tale. Ajută la asigurarea securității plăților, îți dă dreptul să soliciți rambursarea și să accesezi asistența pentru clienți. Află cum calculăm Taxa de protecție a cumpărătorului

Politica de rambursare

Vom emite rambursarea dacă articolul nu sosește, dacă ajunge deteriorat sau este neconform cu descrierea. Ai la dispoziție 2 de zile să trimiți o reclamație. Dacă nu există alt acord, cumpărătorul acoperă taxele de retur. Află mai multe despre politica de rambursare și retur de pe Vinted.

Tranzacții securizate

Banii tăi sunt păstrați în siguranță pe toată durata tranzacției. Toate plățile Vinted sunt criptate. Acestea sunt gestionate de partenerii noștri de plată de încredere, a căror tehnologie securizată asigură că banii sunt trimiși și primiți în siguranță și fiabil.

Asistența noastră

Ne poți contacta 24/7, iar noi ne vom ocupa de fiecare problemă până la rezolvarea ei. Pentru sfaturi rapide, vizitează Centrul de asistență .

Securitate platformă

Instrumente anti-spam

Rulăm în mod proactiv sisteme care detectează conținutul inadecvat. La fel ca filtrele de spam din e-mail, acestea funcționează pentru a bloca automat conținutul suspect din mesaje.

Protecția datelor

Tratăm confidențialitatea cu seriozitate. Pentru informații detaliate despre cum gestionăm datele cu caracter personal și ce drepturi ai cu privire la acestea, citește Politica de confidențialitate.

Evaluarea riscurilor

În culise, utilizând analize predictive pentru a detecta activitățile, anunțurile sau comenzile suspecte, cum ar fi produse ilegale sau periculoase. Echipa noastră se străduiește să răspundă rapid cu instrumente eficiente.

Ajutăm la consolidarea încrederii în cadrul comunității noastre

Comunicare

Instrumentul de mesagerie securizată de la Vinted te ajută să afli fiecare detaliu despre articolul pe care vrei să-l cumperi. Poți trimite mesaje oricărui membrul, dar reține că acesta va avea instantaneu mai multă încredere în tine dacă vorbești politicos și respectuos.

Evaluare

Membrii Vinted pot oferi feedback unii pentru alții abia după finalizarea unei comenzi, deci feedbackul pe care îl vezi în profilurile oamenilor se bazează pe experiențe reale. Citește cu atenție feedbackul oferit de alți membri și nu uita să oferi feedback după o comandă pentru a primi și tu la rândul tău.

Verifică-ți contul

Pentru a inspira instantaneu mult mai multă încredere, rezervă-ți un moment pentru verificarea propriului cont pe Vinted. Dacă vrei să vezi dacă alt membru și-a verificat contul, dă clic până a ajungi la profilul acestuia.

Dă dovadă de proactivitate

Completează-ți profilul cu informații. Dacă dai dovadă de proactivitate, vei părea mai de încredere, ceea ce-ți poate intensifica vânzările. Și dacă observi ceva neconform cu standardele comunitățiinoastre, reportează, pentru ca echipa noastră să se ocupe de situație.

Informații utile

Sfaturi despre cumpărare

Află mai multe despre modurile în care poți evalua dacă un vânzător este de încredere, obținând informații suplimentare despre articole și efectuând plăți în siguranță.
Află cum să faci cumpărături în siguranță

Sfaturi privind vânzarea

Primește sfaturi privind crearea unui profil de încredere, comunicând cu cumpărătorii și eliminând toate obstacolele din calea unei vânzări reușite.
Află cum să vinzi în siguranță >