Vinted este platforma ta pentru piese la mâna a doua pe care le vei iubi
O comunitate, mii de branduri și mult stil second-hand. Ești gata să începi? Iată cum funcționează.
Vinted este platforma ta pentru piese la mâna a doua pe care le vei iubi
O comunitate, mii de branduri și mult stil second-hand. Ești gata să începi? Iată cum funcționează.

Este ușor să vinzi

1. Publică gratuit

Descarcă aplicația Vinted gratuit. Realizează fotografii cu articolul, descrie-l și stabilește-ți prețul. Atinge „Încărcare” și anunțul tău va fi activ.

2. Vinde-l și etichetează-l

Vândut! Ambalează-ți articolul, tipărește eticheta de expediere preplătită și mergi la punctul de depunere în 5 zile.

3. Este ziua plății!

Taxele de vânzare sunt zero, așa că poți păstra ceea ce câștigi. Vei fi plătit imediat ce cumpărătorul confirmă că totul este OK.

Fă cumpărături în mod sigur și protejat

1. Găsește-l

Descarcă aplicația Vinted gratuit. Răsfoiește milioane de articole unice, caută mii de branduri și găsește-ți favoritele.

2. Cumpără-l

Întreabă vânzătorul orice și apoi cumpără cu o atingere de buton. Efectuează plata în mod securizat prin PayPal, card bancar, Apple Pay sau Sold Vinted.

3. Obține-l

Vei vedea data de livrare estimată a articolului tău la check-out și te vom anunța când este expediat. Va ajunge la tine în câteva zile.

Ești în siguranță cu noi

Fă cumpărături cu liniște sufletească

În calitate de cumpărător, plătești un onorariu de protecție pentru cumpărător pentru fiecare tranzacție când utilizezi butonul „Cumpără acum”. Acest lucru te ajută să-ți protejezi banii, adăugând un strat suplimentar de protecție pentru achizițiile tale și securizându-ți informațiile. Costul este de 5 % din prețul articolului plus 0,70 RON.

Politica de rambursare sigură

Comanda ta este protejată când plătești prin Vinted. Vei primi rambursarea dacă articolul nu sosește, a fost deteriorat în tranzit sau este neconform cu descrierea. Anunță-ne în 2 zile de la livrare dacă ceva nu este în regulă. Dacă nu există un alt acord, cumpărătorul acoperă costul returului.